CAPITAL CORP. SYDNEY

73 Ocean Street, New South Wales 2000, SYDNEY

Contact Person: Callum S Ansell
E: callum.aus@capital.com
P: (02) 8252 5319

WILD KEY CAPITAL

22 Guild Street, NW8 2UP,
LONDON

Contact Person: Matilda O Dunn
E: matilda.uk@capital.com
P: 070 8652 7276

LECHMERE CAPITAL

Genslerstraße 9, Berlin Schöneberg 10829, BERLIN

Contact Person: Thorsten S Kohl
E: thorsten.bl@capital.com
P: 030 62 91 92

Beşevler Elektrik Tamircisi

Beşevler Elektrik Tamircisi

ELEKTRİK TESİSATI DEVRE TEŞHİSİ VE MONTAJI

Beşevler Elektrik Tamircisi Her türlü devrenin teşhisinde uzmanlaşan sorun gidermemizin %95’i küçük bir elektrik onarımıyla sona erer (size yüzlerce ve muhtemelen binlerce türk lirası  tasarruf sağlar). Geniş elektrik bilgisi ve tecrübesi ile duvarlarınıza veya tavanlarınıza zarar vermeden en zor sorunları bulabiliriz.

ELEKTRİK TAMİRİ DEVRE ONARIMLARI

Teşhis tamamlandıktan sonra gerekli tüm onarımları yapacağız. Müşterilerimize her zaman iyi, daha iyi ve en iyi senaryonun yanı sıra ekipmanlarıyla ilgili ayrıntılı bir açıklama sunuyoruz. Bu, müşterilerin ihtiyaçlarına göre bilinçli bir karar vermelerini sağlar. İyi, daha iyi ve en iyi senaryo geçerli olmadığında, duvarlarınıza veya tavanlarınıza zarar vermeden her zaman mümkün olan en iyi onarımları sağlarız. Elektrikçilerimiz her zaman kendilerinden sonra temizlik yaparlar ve iş tamamlandıktan sonra sizi asla endişelenecek bir karmaşa ile bırakmazlar.

 

Beşevler elektrik tamircisi  onarımı için güvenilir kaynağınız olarak, size ihtiyacınız olan tüm güvenilir elektrik hizmetlerini sunmaya adadık. Hizmetinizi bugün planlayın ve bir elektrikçiye ihtiyaç duyduklarında neden bu kadar çok insanın  seçtiğini elektrikciyi görün!

Call Now Button